Üdvözöljük a CHEMICAL-SEED KFT. weboldalán!
MŰTRÁGYA ÜZLETÁG
Műtrágya üzletág

A Chemical-Seed Kft. a műtrágya forgalmazásban már több mint 25 éve a szakértelmet, megbízhatóságot, gyorsaságot, és a korrekt kiszolgálást tartja szem előtt. A partnereinkkel kialakított jó kapcsolatnak köszönhetően évente több mint 50 000 tonna szántóföldi műtrágyát forgalmazunk. Legyen szó akár szántóföldi akár kertészeti kultúrákról rendkívül széleskörű termékpalettával állunk vevőink rendelkezésére. Szakembereink a vevő igényeihez, céljaihoz és termőhelyi adottságaihoz igazodóan segítenek eligazodni a jó minőségű olcsóbb és a különleges minőségű prémium műtrágyáink között, hogy vevőink választása mindig a számukra legmegfelelőbb megoldásra essen.

Kabai telephelyünkön számítógéppel vezérelhető műtrágya keverőnkkel a termőhely tápanyag-ellátottságához igazodó N:P:K komplex műtrágya keverékeket tudunk előállítani rövid határidővel, zsákos és big-bag kiszerelésben egyaránt.

A lombtrágya, növénykondicionáló és biostimulátor készítmények kínálata és felhasználása – indokoltan - egyre bővül. Ugyanakkor használatuk speciális szakértelmet igényel, hogy az elvárt hatást kifejtsék. Kollégáink ebben a dinamikusan növekvő termékkörben is szakértelemmel állnak vevőink rendelkezésre.

arnyek
hover