Növényvédőszer
kereskedelem

NÖVÉNYVÉDŐSZER ÜZLETÁG

Mind az öt regionális központunk (Debrecen, Berettyóújfalu, Kaba, Békés, Jászfényszaru) komoly készletekkel rendelkezik, szezonban általában hamar elérhető a keresett áru, amit logisztikánk akár már aznap képes eljuttatni partnereink részére.

A legnagyobbak között

A növényvédő szer forgalmazó vállalatok között országosan a legnagyobbak között tudhatjuk magunkat, ezért általában a legkedvezőbb árakkal tudunk jelen lenni már évek óta vevőinknél. Kereskedelmi kapcsolataink révén valamennyi gyártó vagy importőr céggel jó viszonyt ápolunk, ezért a vevők által igényelt teljes szer palettát ki tudjuk elégíteni a legtöbb esetben. Sikernek könyveljük el, hogy vevőink bizalmának köszönhetően fennállásunk óta valamennyi üzleti évben sikerült növelni az üzletág forgalmát, sokszor a piaci növekedést meghaladó ütemben, ezzel növelve piaci súlyunkat és részarányunkat a magyar növényvédő szer kereskedő vállalatok között.

 

A nagyon gyorsan változó üzleti környezetben kiszámítható, bizalmi alapú, hosszú távú közös együttműködésre törekszünk beszállítóinkkal és vevőinkkel egyaránt. Ennek a szemléletnek köszönhetően az eltelt évtizedekben szállítóinkká, vevőinkké váló partnereink döntő többsége ma is aktív üzleti kapcsolatot ápol velünk.

ActivStart - szántóföldi és kertészeti kúltúrák
gépkereskedelem és szervíz