Termény
kereskedelem

TERMÉNY ÜZLETÁG

Terménykereskedelemmel már több mint egy évtizede foglalkozik a Chemical-Seed Kft. Felvásárlásainkban meghatározó a napraforgó és a kukorica mennyisége, melyek mellett repce és búza kereskedelmével is foglalkozunk.

 

Kezdetben a terményfelvásárlás csupán a termeltetéshez felhasznált kemikáliák ellenértékét biztosította. Mára már integrációs szerződéseinken keresztül teljes körűen kiszolgáljuk termelőink finanszírozási igényeit. A szerződések lejártát követően partnereink eldönthetik, hogy kifizetik szerződés szerinti kötelezettségüket vagy elfogadják terményfelvásárlási ajánlatunkat. A felvásárolt termény vételárát rövid, akár pár napos fizetési határidőn belül átutaljuk vevőink részére.

Természetesen nem csupán az integrációban részt vevők köréből vásárolunk terményt, hanem igyekszünk minden terményt felajánló partnerünk számára kedvező felvásárlási árakat és fizetési feltételeket biztosítani.

 

Felvásárlási árainkat igyekszünk mindig versenyképes szinteken tartani. Ennek érdekében napi árakat hirdetünk meg, melyeket folytonos piaci jelenlétünkkel érünk el. A nagy multinacionális cégek mellett kisebb kereskedő és feldolgozó cégekkel is kapcsolatban állunk, így még a kritikus időszakokban is képesek vagyunk rugalmasan kezelni nagy mennyiségű termény szállítását, tárolását.

 

Kabai és Jászfényszarui telephelyünkön az elmúlt években a feldolgozó kapacitás bővítésének keretében új tisztító és szárító vonalakat helyeztünk üzembe, valamint jelentősen bővítettük raktározási kapacitásainkat. A beruházásoknak köszönhetően a telephelyekre beérkező termény, minősítéssel egybekötött gyors átvétele után, azonnal megkezdhető a termény tisztítása és szárítása. Ezeken a telepeinken bérmunkát (tisztítás, szárítás) és szolgáltatást (tárolás) is biztosítunk azoknak a termelőknek, akik a megtermelt termény értékesítését későbbre halasztják.

ActivStart - szántóföldi és kertészeti kúltúrák
gépkereskedelem és szervíz