Vetőmag
kereskedelem

Vetőmag ÜZLETÁG

A Chemical-Seed Kft. megalakulásától kezdődően fontos tartja, hogy a vetőmagok széles választékát biztosítsa partnerei számára. Ezért minden jelentős nemesítő ház termékét forgalmazzuk. Értékesítésünk nagyobb hányadát képezik a kukorica, napraforgó, búza és repce vetőmagok, de igyekszünk a vevőinknek egyéb vetőmagok (lucerna, árpa, borsó, stb.) beszerzésében is rendelkezésre állni.

 

Gyakorló szaktanácsadóink számára legfontosabb, hogy a partnereink termőhelyi adottságaihoz igazodó fajta és hibridspecifikus technológiákat kínáljanak. Ezzel biztosítani tudjuk már a vetőmag szakszerű megválasztásától kezdődően, hogy partnerünk szántóföldjéből, költséghatékonyan és szakszerűen hozza ki a termőhelyi maximumot.

Vetőmagok feldolgozása

Cégünk erőssége, hogy a fajta és hibridválasztáshoz igazodó növénytáplálási és növényvédelemi technológiák széles körét kínálja vevői részére. Partnereink vetőmag igényeit cégünk fennállása óta még extrém évjáratok esetén is ki tudta elégíteni. Logisztikánk a csúcsidőszakokban is gyorsan, rugalmasan eljuttatja a megrendelt vetőmagokat.

 

Berettyóújfaluban található üzemünk alkalmas vetőmagok feldolgozására is. Itt őszi búza, őszi árpa mellett főként lucerna feldolgozása, csomagolása folyik. Ezek előállítását is cégünk koordinálja.

ActivStart - szántóföldi és kertészeti kúltúrák
gépkereskedelem és szervíz