Műszaki üzletág

Üdvözöljük az Xtratech világában. Büszkén mutatjuk be a Chemical Seed Kft. műszaki üzletágát, mely most indul, de a kezdetektől a szakma legjobb szakembereiből álló csapattal büszkélkedhet. A műszaki üzletág egy újabb fejezet cégünk életében, ahol a szaktudás és az innováció találkozik a mezőgazdasági gépkereskedelemben!

XtraTech - műszaki üzletág

A szakma legjobbjai

Az Xtratech az agrárium egy új dimenzióját hozza létre, amelyben a minőség és a hatékonyság találkozik. Üzletágunkat úgy terveztük, hogy a legprofesszionálisabb szolgáltatásokat nyújtsuk partnereinknek a mezőgazdasági géppiac széles spektrumán.

 

Annak ellenére, hogy most kezdjük meg a tevékenységünket, ambícióink és elkötelezettségünk, a hozzánk csatlakozott szakemberek, a képviselt márkák megfelelő biztosítékot adnak arra, hogy már az elejétől kezdve színvonalas szolgáltatást fogunk nyújtani.

 

Egyik büszkeségünk, hogy a legkiválóbb szakembergárdát sikerült összegyűjtenünk az iparágban. Munkatársaink nemcsak a legfrissebb szakmai ismeretekkel rendelkeznek, hanem elkötelezettek az innováció és a hatékonyság iránt is. Az ügyféligényeket figyelembe véve és az iparág legmagasabb szabványainak megfelelve, szakembereink készek a kihívásokra és partnereink megelégedettségét szem előtt tartva sikerek megvalósítására.

 

A legkiválóbb márkák képviselői

Az Chemical Seed Xtratech műszaki üzletága vezető márkákat képvisel majd, mint például az angol JCB. Mellette további márkák érkeznek, ezzel is biztosítva, hogy partnereink a legkiválóbb és legmegbízhatóbb mezőgazdasági gépeket használhassák. Ezek a márkák hosszú évek óta a piac meghatározó alakítói, és ötvözik a legújabb technológiákat és a hatékony működést az agráriumban.

 

Az Xtratech műszaki üzletág azon dolgozik, hogy ne csak egy szolgáltató legyen, hanem egy megbízható partner a mezőgazdasági szektorban. Bízunk benne, hogy az általunk nyújtott szolgáltatásokkal és a kiváló minőségű gépekkel hozzájárulhatunk partnereink sikeréhez.

Üzletágunk géptelepe és központja:

Újhartyánban az M5 autópálya mellett található.

Gépkereskedőink és szervizcsapatunk

pedig az egész ország területén elérhető 2024. január 1- től.
XtraTech elérhetőség

Csatlakozzon hozzánk az Xtratech családjához és tapasztalja meg velünk az agráripar új korszakát, ahol a hatékonyság és az innováció egyesül a legjobb szakemberekkel!

ActivStart - szántóföldi és kertészeti kúltúrák
gépkereskedelem és szervíz